Grond aan- en afvoeren transportbanden

Onze systemen kunnen ingezet worden voor afgravingen en ophogingen met grond of puin en zijn geschikt voor uw werken op het gebied van grondwerk, dammen of bouwwerken. 

Vele beroepsgroepen gebruiken onze systemen vanwege hun modulariteit, hun beperkte gewicht en hun sterkte : de openbare werken, de spoorwegen om rails te leggen en te onderhouden, de civiele werken op het gebied van rivieren en kustwateren, zoals kademuren, oevers, zand en grind groeves, etc. 

Het aan- en afvoeren van grond en puin d.m.v. transportbandsystemen

De jacobsladder van Tecnitude kan uitgerust worden met een wielonderstel om deze in alle werken verplaatsbaar te maken voor deverwijdering van grond, stenen, grind en puin d.m.v. horizontaal of schuin transport. 

Onze apparatuur die bestaat uit modulaire bandtransporteurs type Manukit, Manubloc en ook trechters, zijn beschikbaar voor verkoop en verhuur. U vindt on-line een rekenprogramma om de specifikaties van iedere transportband te berekenen . 

  • Manukit van 18 meter, in de verhuur , om het puin van een sloopwerk naar een laadbak af te voeren. Het modulaire systeem blijft demontabel en kan zo weer voor een ander werk ingezet worden
  • Afvoer van grond op een sloopwerk met meerdere systemenmet gladde banden van het type Manubloc d.m.v. een Manuextract (trechter met uittrekband eronder)
  • Transportbandsysteem voor de inrichting van dakterrastuinen op het kasteel Vincennes : het betreft de verhuur van een Manukit van 22 meter lengte, met een chevronband van 650 mm
  • Op deze twee foto's wordt grond getransporteerd die in de installatie van de groeve behandelt zal worden