Hout transportbanden

 • Convoyeur à bande Tecnitude pour le transport de palettes
  Convoyeur à bande Tecnitude pour le transport de composants en bois pour la fabrication de palettes
 • Convoyeur Tecnitude avec bande à tasseaux - Transport de bois broyé
  Convoyeur avec bande à tasseaux - Transport de bois broyé
 • Convoyeur à bande Tecnitude pour le transport de bois broyé
  Convoyeur Manukit pour le transport de bois broyé
 • Convoyeur Tecnitude - transport de bois
  Convoyeur à bande Manukit - Transport de bois broyé

De Tecnitude transportbandsystemen verzorgen het bulkgoedtransport en het horizontale en schuine transport van houtbewerkingsprodukten. Ze worden gebruikt voor de houtbehandeling, voor as, schors, zaagsel, spaanders, of afvalprodukten. Onze oplossingen voor goederenbehandeling d.m.v. modulaire systemen zijn toepasbaar op alle bestaande situaties, met name in de zagerij.

Het transporteren van hout met transportbanden

De Manukit systemen met zwaar industrieel frame, of de Manubloc systemen, met een veel lichter frame, zijn leverbaar met modules met boutconstructies en kunnen daardoor voor een groot aantal toepassingen ingezet worden. Ze worden verkocht en verhuurd. Onze module "berekening van het vermogen" op onze web site helpt u het benodigde vermogen van de het systeem te berekenen. 

Het gebruik van Manukit en Manubloc komt veelvuldig voor bij het transport van afvalprodukten van nieuwe en duurzame energieopwekking.Onze transportsystemen voorzien ook in de voeding van verwarmingsketels en de lokale opslag van granulaten, pellets, briketten, blokken of spaanders.